Imprimare

Cunoastem deja ca orice companie a secolului XXI pentru a exista, supravietui si a se dezvolta trebuie sa foloseasca toate mijloacele de comunicatie pe care le are la indemana. Paradoxal, pentru a putea beneficia de ceva atat de putin palbabil ca datele si comunicatiile avem nevoie de o infrastructura, care cu cat este mai bine construita cu atat ne este mai de folos in activitatea zilnica. De aceea retelistica nu trebuie vazuta doar ca o adunatura complicata de fire, ci ca o decizie importanta la amenajarea spatiului de lucru. Reteaua este poate una dintre cele mai importante decizii pe care le luati atunci cand hotarati amenajarea spatiului in care desfasurati activitatea. Aceasta va fi cea care va umple de viata intreaga locatie, o data cu reteaua veti avea: telefoane care suna, echipamente care se vor interconecta, conectivitate la world wide web, e-mail si asa mai departe.

De aceea noi suntem cea mai potrivita alegere atunci cand luati decizia de a contracta o firma pentru a va efectua o retea noua, a o imbunatati sau optimiza pe cea veche. Efectuam retele simple sau complexe, de la dimensiuni reduse la dimensiuni mari, cu sau fara cabluri. Folosim la efectuarea acestora cele mai bune echipamente de pe piata iar la construirea retelei vom lua in considerare cerintele dumneavoastra pentru a se integra cat mai bine, atat din punct de vedere estetic cat si functional in spatiile acoperite. De asemenea, o data cu retelele va putem asista la alegerea furnizorului de comunicatii si racordarea la retea a serviciilor de internet si telefonie.

In cazul in care doriti o oferta personalizata, va rugam sa ne contactati. Vom stabili o intalnire pentru a evalua locatia dumneavoastra si a va putea face o estimare a costurilor pe care le implica reteaua dumneavoastra.

retele